Banner Banner Banner

Vacatures

Potential store leader Rotterdam
Rotterdam
Potential store leader Kerkrade
Kerkrade
Potential store leader Den Haag
Den Haag
Vacature Algemeen Directeur
Nieuwegein

Werkgever

Dagelijks ondersteunt SportNetwerk (voorheen Sport-Netwerk.nl) vele sport gerelateerde organisaties met hun zoektocht naar sportief personeel. SportNetwerk is inmiddels grootste sportarbeidsmarkt platform van Nederland voor mensen met een passie voor werken in de sport, met 200.000 unieke bezoekers het afgelopen jaar. De focus op sport, de goede service en een goed matchsysteem hebben ervoor gezorgd dat SportNetwerk voor vele sportorganisaties het nummer 1 kanaal is om de sportvacatures uit te zetten.

Bent u als werkgever op zoek naar bepaalde profielen? Iemand met de juiste opleiding en competenties voor uw organisatie? Via onze uitgebreide database en contacten vergroot u uw kans op het vinden van goed personeel. Of dit nu een fitness vacature is, voor een buurtsportcoach, voor een sponsormanager of voor een commercieel manager, wij helpen u graag om uw vacature onder de aandacht te brengen bij de juiste kandidaten.

Werkwijze

Binnen 2 minuten heeft u een account aangemaakt op SportNetwerk. Wij zullen uw account daarna activeren en dan kunt u zelf uw vacatures online zetten. Op het moment dat u een vacature plaatst, worden alle ingeschreven kandidaten die aan het profiel voldoen per e-mail geïnformeerd, waardoor er snel sollicitaties volgen. Wij zullen de vacature ook via social media delen. U heeft alle vacatures in eigen beheer en komt direct in contact met de sollicitant. 

Een vacature plaatsen kost slechts 50,- en kan indien nodig een aantal maanden online blijven staan. Bij het aanmaken van het account gaat u akkoord met het bedrag van 50,-, tenzij anders overeen wordt gekomen. 
Wilt u weten SportNetwerk nog meer voor uw organisatie kan betekenen? Bekijk dan onze 
diensten voor werkgevers

Inloggen als werkgever

Heeft u een account bij SportNetwerk, log dan in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Registreren als werkgever

Heeft u nog geen account en wilt u als werkgever gebruik maken van SportNetwerk, meld u dan aan.

Registreren
Banner Banner Banner Banner