Banner Banner Banner

Vacatures

Projectleider KNZB
Midden Nederland
Medewerker binnendienst
Eindhoven
Vakleerkracht Bewegingsonderwijs
Amersfoort
Parttime sportleraar BSO
Den Haag en omstreken

Combinatiefunctionaris sport en bewegen

Organisatie:
Sportbedrijf Nunspeet
Plaats:
Nunspeet
Werkgebied:
Gemeente Nunspeet
Branche:
Overig
Functiegroep:
Coördinator sport
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vast
Uren:
16 tot 24 uur
Einddatum Vacature:
Geen einddatum

Combinatiefunctionaris sport en bewegen

                    

 Vacature

Nunspeet, 25 september 2019

___________________________________________________________________________

Sportbedrijf Nunspeet is een jong, fris en innoverend bedrijf voor sport en bewegen in de gemeente Nunspeet. Wij bieden sport en bewegen een aansprekend podium. Wij stimuleren de sportdeelname en attractieve en actieve sportbeleving. Sportbedrijf Nunspeet is ook verantwoordelijk voor Nunspeet Beweegt.

 Sportbedrijf Nunspeet is een ambitieuze organisatie. Wij hebben als doel iedereen in Nunspeet en omgeving met plezier te laten bewegen. Wij zoeken een collega die dit doel met ons wil realiseren. Aangeboden wordt een veelzijdige functie met een grote mate van zelfstandigheid:

Combinatiefunctionaris Sport en bewegen

23 uur per week

Wat ga je doen?

Sport is het middel om een fit en vitaal leven te leiden. Daarom stimuleren wij zoveel mogelijk mensen tot sport, bewegen en een gezonde leefstijl. Als onderdeel van Nunspeet Beweegt is je doel om jeugd en specifieke doelgroepen in beweging te brengen en te houden. Jij organiseert activiteiten die hier aan bijdragen, zowel binnen- als buitenschools.

Jouw takenpakket:

  • Je ondersteunt het onderwijs bij het verhogen van de kwaliteit van bewegingsonderwijs.
  • Je draagt bij tot de stimulering van een gezonde leefstijl bij de jeugd.
  • Je begeleidt buitenschoolse sportactiviteiten in Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten.
  • Je begeleidt het sport- en beweegaanbod voor specifieke doelgroepen, zoals mensen met een beperking.
  • Je werkt samen met partijen die een bijdrage leveren aan sport en bewegen in de gemeente Nunspeet, zoals sportverenigingen, scholen, zorg- en welzijnsinstellingen, gemeente, bedrijfsleven en JOGG-partners.
  • Je organiseert verschillende evenementen, zoals de Koningsspelen en een gezonde Avondvierdaagse.
  • Je signaleert ontwikkelingen binnen het vakgebied sport en bewegen en speelt hier op in.

Wie ben jij?

Je bent enthousiast, ondernemend en sportief. Je bent dienstverlenend en vindt het prachtig om met mensen om te gaan. Daar word jij vrolijk van! Je bent de kanjer die inspireert en waarvoor mensen komen bewegen en in beweging blijven. Je bent een dienstverlener met HBO denk- en MBO werkniveau. Je bent gestructureerd en je organiseert je werk zelfstandig. Je verbindt mensen en organisaties en je enthousiasmeert. Je zet sport en bewegen in als middel om doelen te bereiken op het gebied van zorg, welzijn en participatie. Natuurlijk ben je in staat zelf sport- en beweegactiviteiten te verzorgen en hiervoor heb je een relevante opleiding gevolgd. Ook weet je onze kernwaarden uit te dragen naar onze gasten: gastgericht en flexibel, innovatief, integer, enthousiast en professioneel. Jij bent dé verschilmaker!

Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over eigen vervoer. Je bent in het bezit van een EHBO-diploma. Je bent bij voorkeur woonachtig op de Noord-Veluwe en hebt affiniteit met de gemeente Nunspeet.

Wat bieden wij?

Het betreft een functie voor 23 uur per week voor in eerste instantie een jaar. Het is onze intentie om bij goed functioneren te verlengen. Inschaling en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Zwembaden en afhankelijk van leeftijd en ervaring. De standplaats van de functie is Sport- en Recreatiecentrum De Brake te Nunspeet.

Ben je enthousiast en geloof jij een verschil te maken?

Behoefte aan nadere informatie? Neem dan contact op met Stefan de Weerdt, coördinator Nunspeet Beweegt, via 06-27.27.43.60 of info@sportbedrijfnunspeet.nl. Schriftelijke sollicitaties voorzien van CV kunnen tot en met zondag 20 oktober aanstaande via e-mail verzonden worden aan Sportbedrijf Nunspeet BV t.a.v. mevrouw D. Koning via info@sportbedrijfnunspeet.nl.

Tot slot: wij vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) wanneer je wordt geselecteerd voor de functie.

Banner Banner Banner Banner