Banner Banner Banner

Vacatures

Projectleider KNZB
Midden Nederland
Medewerker binnendienst
Eindhoven
Vakleerkracht Bewegingsonderwijs
Amersfoort
Parttime sportleraar BSO
Den Haag en omstreken

Trainer Jimm-e Utrecht

Organisatie:
Jimm-e
Plaats:
Utrecht
Werkgebied:
Utrecht
Branche:
Fitnessbranche
Functiegroep:
Fitnessinstructeur
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vast
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
09-11-2019

Trainer Jimm-e Utrecht

Vanaf november gaat Jimm-e Nederland veroveren met een revolutionaire manier van sporten. Wil jij deel uitmaken van een innovatieve en snelgroeiende sportketen? Ben je georganiseerd, vlot en energiek? Join Jimm-e!

Functieomschrijving

Jouw Jimm-e job

Als trainer ben je mede verantwoordelijk voor het succes van onze club in Utrecht. Je bent vooral op de vloer met jouw klanten aan het bewegen. Zij komen wekelijks langs voor een korte, maar intensieve training. Je begeleidt de trainingen en geeft advies over oefeningen en een gezonde levensstijl. Je traint maximaal twee mensen tegelijk; daardoor kun je échte aandacht geven aan jouw klanten. Je zorgt ervoor dat iedere klant met een glimlach en vol energie de club verlaat.

Wat betekent sporten bij Jimm-e?

Jimm-e is een revolutionaire manier van sporten, gebaseerd op EMS training. EMS is de afkorting voor Elektro Musculaire Stimulatie . Dit is een vorm van trainen die al tientallen jaren ingezet wordt binnen de ruimtevaart, topsport en revalidatie. Usain Bolt, Roger Federer en Sylvie Meis trainen al jaren met EMS.

Dankzij subtiele, elektronische impulsen train je met extra weerstand. Daardoor staat een training van 20 minuten gelijk aan 3 uur krachttraining in de sportschool. De impulsen worden afgegeven door een soepel zittend pak.

Past Jimm-e bij jou?

Ben jij energiek en vind je het leuk om mensen te helpen met het halen van hun doelstellingen? We zoeken een trainer voor onze club in Utrecht met goede sociale en communicatieve vaardigheden. Ervaring in de sport als instructeur, trainer is een pré, maar niet vereist. Je krijgt een uitgebreide interne opleiding, dus je bent ook welkom om te reageren als geen (recente) werkervaring hebt.

✔ Interne opleiding over functioneel trainen, voeding en management;
✔ Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
✔ Uitstekend salaris;
✔ Aantrekkelijke bonusregeling;
✔ Flexibel rooster, je kan overdag, in de avond en in het weekend werken;
✔ Gratis sporten bij Jimm-e.

Banner Banner Banner Banner