Banner Banner Banner

Vacatures

Customer Care medewerker
Rotterdam
Fulltime studiomanager Zeist
Zeist
Trainer Jimm-e Utrecht
Utrecht
Projectleider Sportservice Flevoland
Flevoland

Buurtsportcoach

Organisatie:
SRO
Plaats:
Amersfoort
Werkgebied:
Amersfoort
Branche:
Sportservice bureaus
Functiegroep:
Buurtsportcoach
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
01-10-2019

Buurtsportcoach

In deze functie organiseer je sport- en beweegactiviteiten voor de inwoners van de verschillende wijken van Amersfoort. Onze coaches zijn zichtbaar en actief in de wijk en zijn er voor iedereen, maar met name voor de inwoners voor wie sporten niet vanzelfsprekend is. Zoals ouderen, mensen met een beperking of psychische problemen, inactieve en kwetsbare jongeren. Wij maken sporten voor iedereen mogelijk. Je levert een waardevolle bijdrage aan de gemeentelijke doelstellingen op het gebied van sport & bewegen, zoals het bevorderen van de gezondheid van inwoners, het vergroten van de leefbaarheid van de stad en het bestrijden van eenzaamheid. Je werkt samen met verschillende partners uit de sport, het onderwijs, welzijn en de gezondheidszorg. Tot je werkzaamheden behoren onder andere:

  • Het ondersteunen en adviseren van sportverenigingen
  • Het begeleiden van diverse sportactiviteiten en hierbij gerichte ondersteuning bieden aan de verschillende deelnemers
  • Het organiseren van sportevenementen voor uiteenlopende doelgroepen
  • Hét aanspreekpunt zijn voor de externe (wijk) organisaties en inwoners voor alles wat met sport & bewegen te maken heeft.

Wij vragen

Je bent iemand die sport & bewegen op een enthousiaste wijze kan overbrengen en die makkelijk contact maakt met de doelgroepen. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Verder beschik je over organisatietalent, kun je projectmatig werken en beschik je over de competenties om op uitvoerend niveau te netwerken. We zoeken iemand die creatief is in het bedenken van activiteiten en die kansen en oplossingen ziet. Daarnaast herken je jezelf in de volgende vereisten:

 • Je hebt een afgeronde sportgerelateerde hbo-opleiding
 • Je beschikt over aantoonbare relevante werkervaring
 • Je bent iemand die pro-actief schakelt, verbindt en draagvlak creëert binnen je netwerk
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in de sport en de maatschappij en weet dit te vertalen naar concrete sportstimuleringsprojecten
 • Je hebt een flexibele instelling, zo ben je o.a. bereid om te werken in de avonduren.

Wij bieden

Onze successen behalen we niet alleen; dat doen we samen met meer dan 400 medewerkers. Wat dat voor jou betekent? Een gevarieerde baan in een sportieve omgeving. We investeren continu in je ontwikkeling met interne opleidingen waardoor je kunt blijven leren. We bieden je een jaarcontract voor 32 uur per week, met de intentie tot verlenging. Je komt te werken in een gemotiveerd team van ± 20 buurtsportcoaches.

https://sro.nl/vacature/buurtsportcoach/

Banner Banner Banner Banner