Banner Banner Banner

Vacatures

Marketing en Communicatiemedewerker
Rotterdam
Communicatiemedewerker Nederlandse Vechtsportautoriteit
Amsterdam
Financieel medewerker KNZB
Midden Nederland
Junior sport en retail management- Amsterdam
Amsterdam

Accountmanager Flexpower

Organisatie:
SportScoutz
Plaats:
Rotterdam
Werkgebied:
Rotterdam
Branche:
Sportgoederen
Functiegroep:
Accountmanager/Salesmanager
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
31-07-2019

Accountmanager Flexpower

Het bedrijf Flexpower Europe B.V. door stad en land opzoek gaan naar wat er speelt en geef jij advies op spierverzorgingsgebied / lichaamsverzorgingsgebied. Via het reeds bestaande én het door jou opgebouwde netwerk spreek jij bestaande relaties aan en onderhoud je jouw netwerk om kansen te zien én te benutten. Je richt je op activiteiten binnen en buiten het netwerk en bent dus niet alleen maar aan het verkopen, maar jij bent ook hét aanspreekpunt voor Flexpower. Zelfstandig én samen met onze medewerkers weet jij als Accountmedewerker toegevoegde waarde te creëren voor onze startup!
 
Wie zijn wij?
Sinds 2016 zijn wij dé sportcreme voor de sportieve markt en leveren wij energie, warmte aan een snel groeiende sportievere markt. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering, transparante manier van zaken doen en het ontwikkelen van innovatieve producten met en voor onze klanten. 
 
Wat ga jij dan precies doen?

 • Door via zowel online als offline aanwezig te zijn in het land zorg jij er voor dat Flexpower op diverse manieren zichtbaar is. Zo bouw je een uitgebreid netwerk op dat je in kunt zetten in je dagelijkse werkzaamheden!
 • Je overtuigt potentiële klanten om voor Flexpower te kiezen en brengt organisaties clubs die je kent met elkaar in contact zodat ook zij profiteren.

Wekelijks contact met je collega’s
Persoonlijk contact stopt niet bij je klanten, want elke week heb je een kantoordag op ons kantoor in Rotterdam, zodat je ervaringen kunt uitwisselen met collega’s en samen met jouw sales manager cases kunt doornemen. Onder leiding van de sales manager neem je resultaten door, behandel je klantcases en worden er marktupdates gegeven. Daarnaast deel je leermomenten met collega’s en ook geeft deze dag je de mogelijkheid acties op te zetten met de marketingafdeling en je administratieve zaken te voltooien.
 
Naast deze kantoordag ben je actief in jouw eigen regio. Je plant hierin jouw eigen afspraken in, gaat op zoek naar nieuwe kansen en volgt leads en afspraken op. Hierin krijg je van ons alle tools om mee op pad te gaan, maar ook voldoende vrijheid om zelf je eigen week in te richten. Een hele dag nieuwe acquisitie doen en de dag daarna alles opvolgen en uitwerken? Of eerst de halve dag leads opvolgen en afspraken nakomen en daarna nog even ‘koud’ ergens naar binnen stappen om nieuwe kansen te ontdekken? Het kan allemaal, want jij bent als het ware een ‘ondernemer in loondienst’ met de vrijheid die daar bij komt kijken.

Arbeidsvoorwaarden

Flexpower Europe biedt een verantwoordelijke en afwisselende functie als accountmedewerker binnen een ambitieuze start up met korte lijnen en een informele werksfeer. Je ontvangt een basissalaris, aangevuld met een vaste onkostenvergoeding, kwartaalbonus en jaarbonus. Samen met je collega’s krijg je de kans om jouw talent verder te ontwikkelen en samen met Flexpower Europe te groeien. 
 
Als accountmedewerker ontvang je bij Flexpower Europe:

 • Een bruto basissalaris, afhankelijk van ervaring en marktkennis met jaarlijkse doorgroeimogelijkheden;
 • Een vaste onkostenvergoeding, kwartaalbonussen en jaarbonus;
 • Secundaire voorwaarden zoals een premievrij pensioen, mogelijke deelname aan collectieve ziektekostenverzekering en kans op incentives;
 • Op basis van een fulltime dienstverband (40 uur p/w): 24 vakantiedagen per jaar. Je krijgt een extra vakantiedag bij weinig ziekte;
 • Een representatieve bedrijfsauto;
 • Een mobiele telefoon en iPad met internetverbinding;
 • Meer dan genoeg kansen om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien door trainingen te volgen zodat je eventueel later door kunt groeien naar Sales Manager of Manager Klantteam;
 • Een uitstekend bereikbare werklocatie in Rotterdam langs de A16 of met de trein bij het Alexandrium.
 • Je kunt goed omgaan met de vrijheid die je krijgt, want er wordt een grote mate van zelfstandigheid van je verwacht. Je bent als het ware een ‘ondernemer in loondienst’, maar je opereert wel in teamverband.
 • Je hebt een sterke persoonlijkheid met flair en weet ondernemers met elkaar te verbinden.
 • Je hebt een duidelijk aantoonbare connectie met de regio Rotterdam.
 • Je weet online en offline business te genereren

Solliciteren

Word jij uitgedaagd door deze functie? Reageer dan op deze vacature! 
Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door. Meer informatie kun je vinden op www.sportscoutz.nl.
Voor vragen over deze vacature kun je contact zoeken met Sander Fonville middels sander@sportscoutz.nl.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Banner Banner Banner Banner