Banner Banner Banner

Vacatures

Projectmedewerker inschrijvingen
Alkmaar
Beweegmakelaar Hierden
Hierden
Junior Accountmanager Sport
Baarn
Caddiemaster
Eindhoven

Event marketeer (junior)

Organisatie:
Tacx
Plaats:
Wassenaar
Werkgebied:
Wereld
Branche:
Fietsbranche
Functiegroep:
Eventmanager
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
03-05-2019

Event marketeer (junior)

Als Event marketeer bij Tacx ben je onderdeel van het event team en help je met het opzetten en organiseren van alle beurzen en evenementen wereldwijd. Je zorgt ervoor dat ons merk en onze producten hier op een Tacx-waardige en professionele manier gepresenteerd worden. Zelf ben je bij veel events aanwezig om ons op een enthousiaste manier te vertegenwoordigen. Je werkt hiervoor nauw samen met andere afdelingen zoals logistiek en support. Tevens ondersteun je onze partners bij het organiseren van lokale evenementen.

HOE GA JE DIT DOEN?

Als Event marketeer organiseer je evenementen en beurzen wereldwijd en vertegenwoordig je Tacx op een enthousiaste manier. Voor de presentatie van onze producten en het merk werk je samen met je creatieve marketing collega’s. Tevens ondersteun je onze partners bij evenementen die zij organiseren en ben je verantwoordelijk voor de marketing materialen. Je hebt de volgende taken en verantwoordelijkheden:

Organiseren van beurzen
Ieder jaar is Tacx aanwezig op belangrijke wielerbeurzen zoals Eurobike (Duitsland), Velofollies (België) en Bikemotion (Nederland). Sommige beurzen zijn gericht op distributeurs en dealers, sommigen zijn consumentgericht. Jij zorgt er samen met het event team voor dat alles er tip top bij staat en vlekkeloos verloopt. Hieronder valt het inschrijven, regelen van het transport, plaatsen van de producten, etc. Zelf ben je bij de meeste beurzen ook aanwezig om onze producten uit te leggen aan de bezoekers en hen te enthousiasmeren voor onze producten.

Organiseren van evenementen
Naast deze beurzen organiseren we en zijn we aanwezig op evenementen gericht op consumenten. Zoals een evenement in een winkel of een expo bij een wielerkoers. Dit varieert van een één-daags evenement tot een tour van een week of meerdere weken. Ook voor deze evenementen zorg jij er samen met het event team voor dat alles er professioneel en Tacx-waardig bij staat en het evenement vlekkeloos verloopt. Op veel evenementen ben je aanwezig om Tacx op een enthousiaste manier te vertegenwoordigen. De presentatie van onze producten en het merk verzorg je samen met je marketing collega’s.

Ondersteunen van partners
Regelmatig wordt er door één van onze partners; zoals een wielerteam of winkel, een evenement georganiseerd waar ze een trainer opstelling (of meerdere opstellingen) willen neerzetten. Jij zorgt ervoor dat deze opstellingen er goed bij staan en de partner weet hoe deze gebruikt moet worden. Hiervoor stel je een bruikleenovereenkomst op, regel je samen met logistiek het transport en soms ga je er zelf ook heen om toe te lichten hoe het werkt.

Marketing materialen
Samen met het team zorg je voor de voorraad van de marketing materialen. Hieronder vallen onze producten voor beurzen/evenementen/uitleen en promotiematerialen zoals banners en folders. Jij weet wat er in dit hok staat en zorgt ervoor dat alles gereed is voor gebruik. Zo controleer je of het allemaal nog goed is en werkt, je checkt het zodra het terugkomt van een beurs of evenement en laat het repareren bij garantie als dit nodig is.

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zoeken een enthousiaste Event marketeer met een groot organisatietalent. Een collega die plezier haalt uit het bezoeken en realiseren van evenementen en beurzen wereldwijd.

Hiervoor beschik je over de volgende eigenschappen:

 • Bent technisch onderlegd en handig met opstellingen en computers;
 • Bent een echte teamspeler, doelgericht en ambitieus;
 • Werkt planmatig en gestructureerd;
 • Bent administratief sterk;
 • Bent proactief en zelfstandig, hebt een echte “can do” mentaliteit;
 • Houdt van reizen en bent flexibel;
 • Affiniteit met de wielersport is een pré.

En de volgende kennis en ervaring:

 • Minimaal MBO opleiding, werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in het organiseren van beurzen en evenementen;
 • Sterk ontwikkelde interpersoonlijke- en sociale vaardigheden;
 • Je spreekt en schrijft uitmuntend Nederlands en Engels.

WIE ZIJN WIJ?

Tacx is een innoverend bedrijf dat fietstrainers, bidons en andere toebehoren voor de wielersport produceert en wereldwijd, in meer dan 80 landen, in de winkels ligt. De drive om voortdurend te willen vernieuwen is typerend voor het bedrijf. Veel van onze evenementen en beurzen van over heel de wereld worden georganiseerd vanuit ons kantoor in Wassenaar, al dan niet met hulp van de lokale distributeur. 

Het team
Als Event marketeer bij Tacx ben je in werkzaam in een ambitieus marketing team bestaande uit 7 personen. Daarnaast ben je onderdeel van het event team, bestaande uit 4 personen, wat aangestuurd wordt door de International Event marketeer en Marketing manager.

Wat bieden wij?
Wij bieden de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het succes van een internationaal groeiend bedrijf. Daarnaast bieden we kansen voor jouw eigen ontwikkeling zoals opleidingsmogelijkheden. En een goed, marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw inzet en prestaties.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie en CV uiterlijk 30 april naar Bianca Tacx-Willems via bianca@tacx.nl.

Banner Banner Banner Banner