Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Assistent Hoofdgreenkeeper
Someren
Vacature projectcoƶrdinator Teamplay@NAC (tijdelijk)
Breda
Potential Storeleader
Groningen
accountmanager commerciƫle partnerships
Lelystad en omstreken

Locatiemanager

Organisatie:
High Five Health Promotion BV
Plaats:
Den Haag
Werkgebied:
Den Haag
Branche:
Fitnessbranche
Functiegroep:
Teammanager
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
Geen einddatum

Locatiemanager

WE ZIJN OP ZOEK NAAR DE MEEST SPORTIEVE TEAMCOACH VOOR 32 UUR IN DE REGIO DEN HAAG!

Het runnen van een bedrijfsfitnesslocatie is een uitdaging van bijna Olympische proporties. Een uitdaging die alleen kan worden overwonnen als alle teamleden weten wat hun bijdrage aan de vitaliteit van deelnemers is. En hoe ze die bijdrage steeds verder kunnen vergroten. Kun jij dat vermogen bij Fitnessinstructeurs en Fysiotherapeuten aanwakkeren? En combineer je die coachende kwaliteiten met een klantgerichte focus én het talent om op commercieel resultaat te sturen? Bij de gym in regio Den Haag word je door jouw nieuwe team met high fives begroet!

ONZE NIEUWE LOCATIEMANAGER IS

iemand met een frisse visie op bedrijfsfitness anno nu. Je weet vandaag wat mensen morgen in beweging brengt en welke innovatieve behandelingen echt meerwaarde hebben. Bovendien kun je die inzichten met een gezonde dosis overtuigingskracht op teamleden overbrengen. Die vakinhoudelijke passie vul je aan met een commerciële mindset. Je bent dus iemand die weet dat opdrachtgever- en deelnemerstevredenheid keiharde voorwaarden zijn voor duurzaam succes. En kunt dat besef borgen binnen een team van fitnesscoaches. Daar hoort bij dat je scherpe finishlijnen in het zand durft te trekken en medewerkers kunt uitdagen targets te behalen. Ongeacht of het gaat om ledentallen of klanttevredenheid. Dat je energie krijgt van het begeleiden van cliënten (solo of in groepsverband) hoeven we eigenlijk niet te vermelden: jij ademt vitaliteit en vindt het fantastisch als deelnemers zich steeds beter voelen!

ONZE NIEUWE LOCATIEMANAGER HEEFT

  • Een HBO werk- en denkniveau, plus ervaring in vergelijkbare rollen;
  • Liefst een Personal Trainer diploma, zoals Fitnesstrainer B en/of NASM/LAPT;
  • De drive om doelen te stellen én het vermogen om die met een team te bereiken;
  • In het bezit van certificaten voor circuittraining en functioneel training;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, een resultaatgerichte instelling en leidinggevende capaciteiten;
  • passie voor de ontwikkelingen op het gebied van vitaliteit;
  • er gewoon enorm veel zin in om mensen te laten bewegen!

daar veel voor terug. Een fair salarisnatuurlijk. Plus aantrekkelijke extra’s. High Five Health Promotion is een grote fitness- en vitaliteitsorganisatie. In Nederland. Maar ook in België, Duitsland en Engeland. Een internationaal speelvelddus. Met internationale voordelen, zoals inspirerende ontwikkelprogramma’sen goede reiskosten-, pensioen- en verzekeringsregelingen. Maar het mooiste is waarschijnlijk de kans zelf: je runt namelijk een ‘eigen’ bedrijfsfitnesslocatie die honderden mensen in beweging brengt.

Iedere dag duizenden medewerkers in beweging brengen middels beweeg- en vitaliteitsprogramma's op elk niveau. Dat is wat we doen bij High Five Health Promotion in Nederland, Duitsland, België en Engeland. Zo helpen we bedrijven én hun medewerkers gezond te houden. Ook zijn we er voor verzekeraars en hun verzekerden en helpen we hen te werken aan een gezonde en actieve leefstijl.

High Five Health Promotion is al vele jaren toonaangevend in het ontwikkelen van vitaliteitsprogramma’s voor het bedrijfsleven. High Five Fitness Network is een netwerk dat inmiddels is uitgegroeid tot een nationaal dekkend netwerk van 1500 sportcentra waarmee we tal van opdrachtgevers bedienen met (bedrijfs)fitness, beweeg- en vitaliteitsprogramma’s en diverse sporten. Dit totaalpakket aan vitaliteitsdiensten vinden wij essentieel om onze opdrachtgevers volledig te kunnen ondersteunen in het vitaal krijgen én houden van hun medewerkers of verzekerden.

Doen? trek een fel sprintje naarvacatures@ highfive.fit en scoor die job!*

Banner Banner Banner Banner