Banner Banner Banner

Vacatures

Gymdocent – vervanging regio Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag
Baarn
Combinatiefunctionaris handbal
Den Haag
Head of Commerce
Weesp
Medewerker Douane Rotterdam Haven (Brexit)
Rotterdam

Combinatiefunctionaris turnen

Organisatie:
Rotterdam Sportsupport
Plaats:
Rotterdam
Werkgebied:
Rotterdam
Branche:
(Semi)Overheid
Functiegroep:
Coördinator sport
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
16-12-2018

Combinatiefunctionaris turnen

Sport werkt.

Sport verbindt.

Sport stimuleert.

 

Combinatiefunctionaris turnen
voor 18-36 uur per week

Betrokken

Rotterdam Sportsupport staat voor de kracht van sportverenigingen en hun bijdrage aan een beter Rotterdam. Wij werken aan een stad waar iedereen sportief en maatschappelijk kan meedoen. Wij bundelen de krachten met partijen die helpen van Rotterdam een sportievere en sterkere stad te maken.

Jij voelt je betrokken bij Rotterdamse sportverenigingen, sportvrijwilligers én de Rotterdamse jeugd! Je ziet het belang van sport en kunt anderen overtuigen van de kracht van sport en bewegen. Daarnaast ben je bereid om nieuwe dingen te leren over jezelf en jouw vakgebied. In jouw contact met verenigingen stel je de juiste vragen en ontdek je welke diepere vraag er mogelijk schuilgaat achter een simpele hulpvraag. Je werkt nauw samen met clubvrijwilligers en betrekt hen bij het plan en de uitvoering zodat zij het zelf kunnen wanneer jouw inzet bij een club stopt.

Flexibel

Je bent flexibel en bepaalt graag je eigen agenda. Je werkt wanneer vrijwilligers zich inzetten voor hun club, ook als dit ‘s avonds (minimaal 2 avonden in de week) of in het weekend is. Bovendien leg je makkelijk contact; zo begeleid je trainers, train je coördinatoren, motiveer je sportbestuurders en inspireer je de sportbond. Je gaat alleen op pad, maar zoekt ook graag je collega’s op om te mee te sparren.

Energiek

Jouw energieke verschijning blijft mensen bij. Je bent enthousiast, neemt initiatief en komt met nieuwe ideeën. Je bent organisatorisch sterk en vol overtuiging zet je complexe veranderingen in gang bij clubs. Daarnaast ben je bekend met de leefwereld en ontwikkeling van de jeugd en weet je welke spelvormen trainers kunnen aanbieden om de Rotterdamse jeugd te enthousiasmeren om te gaan en te blijven sporten.

Transparant

Wij hechten, net als jijzelf, waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling!  We helpen elkaar als collega’s verder, geven en ontvangen feedback en spreken waardering uit. We bieden je een wetenschappelijk onderbouwde zelfontwikkelingsmethodiek die je inzicht geeft in jouw sterkten en behoeften.

Binnen Sportsupport zijn de lijnen kort en staan de deuren open. Wij staan voor een veilig sportklimaat en daarom is een VOG een vereiste voor onze medewerkers. Transparant zijn is ook laten zien wat je doet en wat dit voor Rotterdam betekent. Jij communiceert actief en deelt successen in jouw eigen netwerk.

Rotterdams

Bij Sportsupport kennen we de lokale situaties en ondersteunen, stimuleren en faciliteren we de Rotterdamse breedtesport met experts en toonaangevende programma’s. Wij zijn constant in beweging en kunnen ons aanpassen aan een snel veranderend speelveld. Jij kent de Rotterdamse jeugd en weet hoe je trainers kunt inspireren hen echt te bereiken. Je weet Rotterdamse jongens en meiden te motiveren en draagt optimaal bij aan hun ontwikkeling.

Doen

Een eigenschap die in jouw DNA zit is: doen! Je weet van aanpakken, onderhoud contacten, verbindt mensen en je bouwt aan nieuwe netwerken om met sport het verschil te maken. Je weet plannen om te zetten in acties en creëert zelf de kaders die je nodig hebt.

Herken jij jezelf in onze organisatiewaarden en ben je na het lezen nog enthousiaster over werken in de sport dan je al was? Stuur dan - onder vermelding van vacaturenummer 201807, uiterlijk zondag 16 december 2018, jouw CV en motivatie naar info@rotterdamsportsupport.nl. Het meesturen van een filmpje waarin je jouw motivatie toelicht wordt bijzonder gewaardeerd. We verheugen ons op de kennismaking met jou!

Deze functie vraagt een HBO werk- en denkniveau. Wij bieden een aanstelling voor bepaalde tijd tot en
met 31 december 2019. De functie is, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingedeeld in schaal 7 óf 8 van
de CAO Sport.

Selectieprocedure

De briefselectie vindt plaats op maandag 17 december 2018. De eerste ronde gesprekken vinden plaats op woensdag 19 én donderdag 20 december. Kandidaten die voor een gesprek in aanmerking komen worden hierover gebeld op maandag 17 december 2018. De overige kandidaten worden per mail op de hoogte gehouden. 

Voor meer informatie over Rotterdam Sportsupport: www.rotterdamsportsupport.nl
telefoonnummer 010-2429315.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Banner Banner Banner