Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Accountmanager
Midden-West NL
Buurtsportcoach
Ermelo
Service medewerker
Amsterdam
Range jongeren golf
Amsterdam

Manager Water Babies Zwemschool

Organisatie:
Water Babies - Franchise Match
Plaats:
Amersfoort
Werkgebied:
Heel Nederland
Branche:
Zwembadbranche
Functiegroep:
Vestigingsmanager/Bedrijfsleider
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
Geen einddatum

Manager Water Babies Zwemschool

Wil jij een eigen Water Babies Zwemschool openen? Dan is dit je kans zonder een hele zak geld mee te nemen. Er is ruimte voor 25 scholen in heel NL en jij kan daar een van zijn. We gaan graag het gesprek met je aan, ook als je alleen nog maar vragen hebt.

Water Babies is wereldwijd de absolute marktleider in het baby & peuterzwemmen. Door ruim 350 instructeurs wordt in 560 baden aan 50.000 kinderen met hun begeleiders per week lesgegeven. De door Water Babies gegeven zwemlessen ontwikkelen geleidelijk de watervaardigheden van kinderen in overeenstemming met hun fysieke, mentale en emotionele ontwikkelingsfasen. Daarnaast biedt Water Babies ook eersteklas, unieke foto's van hoge kwaliteit van baby's en peuters die onderwater zwemmen, en een online winkel met leuke, praktische zwemaccessoires.

Water Babies heeft sinds haar oprichting in 2002 een enorme groei doorgemaakt en veel onderscheidingen gewonnen, waaronder meerdere malen die van beste Franchisegever. Ondanks deze groei is de passie en betrokkenheid van oprichters, franchisenemers en medewerkers onverminderd groot en kenmerkt de organisatie zich door haar daadkracht, korte lijnen en innovatie.

Ook in Nederland is Water Babies actief. Uitgebreid marktonderzoek heeft aangetoond dat er ruimte is voor ca 25 vestigingen. Wij zijn op zoek naar franchisenemers die een eigen vestiging willen starten, waarbij zij kunnen rekenen op de uitstekende ondersteuning van de moederorganisatie. 

Ben je al enkele jaren actief als zweminstructeur en toe aan een volgende stap in je carrière, dan is dit een unieke kans. Om succesvol te kunnen zijn moet je kunnen functioneren in een omgeving die commercieel en tegelijkertijd creatief is. Je moet passen in een cultuur die effectiviteit combineert met het vermogen om mensen te laten groeien. Daarnaast beschik je over de zorgzaamheid die past bij het product, de formule en de ambitie om je onderneming op te bouwen.

Je vestiging kun je (deels) financieren uit eigen middelen, mocht je hierover niet beschikken dan is Water Babies, ingeval van de juiste kandidaat, bereid om een joint venture met je aan te gaan.

Hebben wij je interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op met Nick van Meurs van Franchise Match - nick.vanmeurs@franchise-match.nl

Banner Banner Banner Banner