Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Assistent Hoofdgreenkeeper
Someren
Vacature projectcoƶrdinator Teamplay@NAC (tijdelijk)
Breda
Potential Storeleader
Groningen
accountmanager commerciƫle partnerships
Lelystad en omstreken

Eventmanager Copa Amsterdam & Amsterdam Games

Organisatie:
SoccerID
Plaats:
Amsterdam
Branche:
Sportevenementen
Functiegroep:
Eventmanager
Opleidingsniveau:
HBO/WO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
Geen einddatum

Eventmanager Copa Amsterdam & Amsterdam Games

Ben jij die duizendpoot die het gaaf vindt om te bouwen aan een evenement en toe te werken naar die spetterende apotheose..? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zoeken stagiairs die van vele markten thuis zijn want zoals je begrijpt komt er bij de organisatie van een evenement heel veel kijken (marketing, promotie, voorbereiding, communicatie, operatie, sponsoring etc.). Het gaat hier om de evenementen Copa Amsterdam en de Amsterdam Games. Beide evenementen staan in de startblokken en vinden plaats in mei/juni. Er moet nog veel gebeuren dus je kunt jezelf op vele vlakken ontwikkelen. Daarnaast krijg je veel verantwoordelijkheid en wordt er van je verwacht dat je zelfstandig kunt werken. Het mooie aan deze stageperiode is dat je er ook nog bij bent als het evenement daadwerkelijk plaats vindt. Onderstaand een beschrijving van beide evenementen.

Copa Amsterdam: Behoeft waarschijnlijk geen uitleg. Het beste Under-19 Toernooi ter wereld met deelnemers als Barcelona, Chelsea, Borussia Dortmund, Real Madrid, Tottenham Hotspur, Cruzeiro (Brazilië) en vele, vele andere grote namen. Eerste editie was in 2005 en na vijf jaar op Sportpark Sloten zijn we met het toernooi verhuisd naar het Olympisch Stadion. Waar het toernooi komend jaar wordt gespeeld is een verrassing...

Amsterdam Games: Zeg maar de Olympische Spelen maar dan voor amateursporters. Komend jaar nog een kleinschalige eerste editie met één of twee sporten maar grootschalige ambitie voor de toekomst.

Wil jij vele disciplines in de vingers krijgen en meewerken aan het opbouwen en neerzetten van twee geweldige evenementen, stuur dan een mail met je CV naar arnoud@amsterdamgames.nl  Beide websites zijn momenteel niet in de lucht want die worden 'gerestyled'. Voorkeur gaat uit naar studenten uit de regio Amsterdam maar dat is geen keiharde eis.

Banner Banner Banner Banner