Banner Banner Banner

Vacatures

Accountmanager
Heel Nederland
Goederenstroom medewerkers gezocht bij Decathlon Coolsingel
Zuid-Holland
Eigenaar Water Babies zwemschool
Heel Nederland
Payroll Manager
Amsterdam

Docent Bewegingsonderwijs

Organisatie:
ViB
Plaats:
Vlaardingen
Werkgebied:
Vlaardingen
Branche:
(Semi)Overheid
Functiegroep:
Docent Lichamelijke opvoeding
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
31-05-2018

Docent Bewegingsonderwijs

Sport (en bewegen) verbindt, verbroedert, houdt lichaam en geest gezond en zorgt voor sociale contacten. Vlaardingen in Beweging (ViB) gelooft in de Kracht van Sport! Iedere inwoner van Vlaardingen moet kunnen deelnemen aan sport of bewegen. In georganiseerd of ongeorganiseerd verband.

Vlaardingen in Beweging (ViB)
ViB is dè sport- & beweegmakelaar van Vlaardingen.
ViB heeft een groot netwerk van sport- & beweegaanbieders, welzijns- en zorgpartijen en ondernemers die ViB verbindt aan de behoefte van de inwoners van Vlaardingen. Alle (basis)scholen in Vlaardingen behoren tot dit netwerk. In verband met een toename in het aantal (basis)scholen welke ViB inschakelen voor de inhoud én uitvoering van het bewegingsonderwijs in Vlaardingen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Missie bewegingsonderwijs ViB

Vlaardingen in Beweging draagt bij aan bewegingsonderwijs door jeugd in een veilig leerklimaat bewegings- en sport onderwijs te bieden. Door al bewegend succes te beleven laten we de jeugd ervaren hoeveel plezier sporten en/of bewegen teweeg brengt, met als doel het stimuleren en behouden van een gezonde en actieve leefstijl.

Visie bewegingsonderwijs ViB
Alle kinderen verlaten de basisschool met een voldoende voor motorische basisvaardigheden, ruime ervaring in sportvaardigheden en een brede oriëntatie op- en kennis van Vlaardingse beweeg- en sportmogelijkheden. Zo wordt de basis voor een leven lang sporten en bewegen in (on)georganiseerde verband gelegd, wat bijdraagt aan participatie en goed burgerschap.

Werkzaamheden

-         Het verzorgen van lessen bewegingsonderwijs op diverse scholen;
-         Het benaderen en enthousiasmeren voor bewegen en/of sport van basisschoolkinderen van verschillende leeftijden, afkomsten en sociale status;
-         Het plannen, organiseren en uitvoeren van (wijkgebonden) sport- en beweegactiviteiten; 

Functie eisen

-         Je hebt een opleiding aan een Academie Lichamelijke Opvoeding succesvol afgerond;
-         Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en bent in staat tot communiceren op verschillende niveaus;
-         Je hebt aantoonbare ervaring met lesgeven in het onderwijs;
-         Je bent in staat om zelfstandig te werken;
-         Je bent in het bezit van rijbewijs-B.

Aanstelling

Het betreft een fulltime functie (32 uur p/w). Salariëring afhankelijk van het ervarings- en kennisniveau in cao sport. Aanvankelijk wordt een contract voor één jaar aangegaan. Bij goed functioneren behoort contractverlenging tot de mogelijkheden.

Solliciteren

Heb je interesse en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur dan vóór 31 mei 2018 jouw motivatiebrief en CV in één document naar Vlaardingen in Beweging t.a.v. Marvin Visser, m.visser@stichtingvib.nl

De eerste ronde sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de eerste week van juni 2018.

Voor meer informatie over het werk van ViB en de ViB-buurtsportcoaches kun je een kijkje nemen op www.stichtingvib.nl. Check onze Socials via @stichtingViB of neem contact op via 010-3132778.

 

 
Banner Banner Banner