Banner Banner Banner

Vacatures

Parttime outdoorinstructeur
Administratief medewerker Jeugdsportfonds en Jeugscultuurfonds
Zuid-Holland
Combinatiefunctionaris turn en gymsport
Amsterdam
Juridisch adviseur
Haarlem

Medewerker managementondersteuning Team Sportservice

Organisatie:
Sportservice Nederland
Plaats:
Haarlem
Werkgebied:
Haarlem
Branche:
Sportservice bureaus
Functiegroep:
Secretaresse
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
16 tot 24 uur
Einddatum Vacature:
22-02-2018

Medewerker managementondersteuning Team Sportservice

Per 1 mei is Team Sportservice voor het Servicecenter in Haarlem op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:

 

Medewerker managementondersteuning Team Sportservice
24 uur week

 

Waar kom je terecht?

Team Sportservice is het lokale sportloket voor diverse gemeenten. Onze taak is het informeren, adviseren en begeleiden van mensen op het gebied van sport en bewegen in combinatie met een duidelijke visie op een gezonde levensstijl en Sociaal Domein. Onze missie?! Alle inwoners van de gemeente tot een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en een goed gevoel laten ervaren in sport en bewegen.

 

Onze frontoffices worden ondersteund door het Servicecenter in Haarlem. Deze ondersteuning is gericht op zaken zoals de financiële administratie, personeel en organisatie, juridische zaken, marketing en strategisch beleid.


Samenwerken, elkaar stimuleren, motiveren en complimenteren zijn belangrijke kernwaarden voor ons wat samenkomt in een informele werkcultuur, waarin we de mogelijkheid geven om creativiteit en innovatiekracht de vrije loop te laten.

 

Dit ga je doen

Je ontzorgt de directeur en haar managementteam in de breedste zin van het woord. Je voert de organisatorische en beheersmatige taken uit, zoals het op belang en urgentie inschatten van binnengekomen correspondentie (post en e-mail). Je voegt op eigen initiatief en naar eigen inzicht benodigde informatie toe. Je neemt deel aan diverse overlegstructuren op diverse locaties in het land en bereidt hiervoor de overleggen en presentaties voor. Het compleet maken van de vergaderstukken en actielijsten behoren tot je takenpakket, alsmede deze actielijsten ook bewaken.

 

Je zorgt voor invoering van vernieuwingen op het gebied van beheer van secretariële zaken en je bent actief op zoek naar het efficiënter inrichten van processen. Je zorgt voor de procesmatige afhandeling van de subsidieaanvragen, tussenrapportages en subsidieverantwoordingen op basis van de geldende subsidieregels, in overleg met juridische zaken, op verzoek van de regiomanagers of MT leden. Je zorgt voor ondersteuning bij de regiomanagers, op het gebied van het ophalen van de agendapunten zowel vanuit de regiomanagers als vanuit het MT, het organiseren van de bijeenkomst, het uitnodigen van interne en externe gasten.

Je zorgt voor een goede sfeer op kantoor. Je verricht je werkzaamheden met flair en enthousiasme. Je werkt planmatig, kwaliteits- en resultaatgericht en je kunt je goed inleven in de wensen en behoeften van jouw collega’s. Je hebt een helicopterview en ziet als eerste wat er nodig is en van je verwacht wordt.

 

Je stuurt aan op het verrichten van algemene facilitaire werkzaamheden betreffende huishoudelijke, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden van het pand van het Servicecenter, en vervangt bij afwezigheid de conciërge. Je bent, in overleg met de directie, verantwoordelijk voor de uitvoering van het Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP). Je verzorgt ondersteuning op het gebied van opvragen van offertes of opzegging van contracten. Je bent tevens aanspreekpunt voor eventuele huurders en bent verantwoordelijk voor de ontvangst van relaties en bezoekers.

Je werkt in deze functie samen met een collega. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de genoemde zaken.

Dit breng jij mee

Je hebt HBO werk- en denkniveau, richting managementassistent. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je bent een enthousiaste, harde werker die alles in werking zet om ervoor te zorgen dat de zaken goed geregeld zijn. Wij bieden de ruimte om je ondernemersvaardigheden en managementvaardigheden te ontwikkelen. Je krijgt volop de kans om te groeien. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio. De werkdagen en uren zijn in overleg te plannen, maar we verwachten wel enige flexibiliteit.

 

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er echt toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelforganiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar. Je start met een tijdelijk contract voor één jaar. Een verlenging na deze periode is mogelijk, afhankelijk van voortzetting van onze opdrachten en jouw functioneren. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport, de functie is ingeschaald in schaal 7.

 

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om te solliciteren via de website.

 

Heb je inhoudelijk vragen over de functie, neem dan contact op met David van der Welle, manager P&O van Team Sportservice, 06-37237487.

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst, waarbij interne kandidaten voorrang genieten. De sluitingsdatum is 22 februari 2018.

Banner Banner Banner